3 nõuannet, et su nahk oleks järgmiseks ZOOM koosolekuks eriti särav ja värske!

Oled tähele tähele pannud, et lockdowni ajal käitub sinu nahk tavapärasest erinevalt? Nahk on kuiv ning tuhm, soovimatud vistrikud aegājalt siin ja seal? Selle põhjuseks on kuiv õhk, suurenenud stressitase, ärevus ning regulaarse töö– ja unerutiini muutus. Selleks, et  nahk kodukontoris särama lüüa ning olla rõõmsameelselt ja entusiastlikult valmis järgmiseks ZOOM koosolekuks, anname sulle 3 lihtsat soovitust!

  1. Kasuta nahka stimuleerivat ning koorivat näomaski!

Nahk kipub tubasemal kütteperioodil olema tavapärasest kuivem. Surnud liigsed naharakud muudavad jume kahvatuks, naha ketendavaks ning elutuks. Samuti takistavad surnud naharakud nahale kantavate aktiivainete imendumist ja seetõttu jääb kasulik osa nahahooldustoodetest paljudel juhtudel saamata.

Väsinud nahk kaotab elastsust nii aja kui ka kurnatusega. Mida teha?

Kasuta kohtumisele eelneval õhtul CNC Extreme Lift nahka stimuleerivat ning koorivat näomaski! Märkad koheselt, kuidas naha struktuur paraneb, jume muutub värskeks ning pilk säravaks!

Extreme Lift mask annab kohese WOW efekti sinu nahale. Sisaldab selliseid hinnatud aktiivaineid nagu retinool, tri–ja heksapeptiidid. Kapseldatud vormis retinool tungib sügavale nahka, stimuleerides kollageeni sünteesi ning uuendades nahka maksimaalsel võimsusel. Heksapeptiid on intensiivse noorendava toimega.

Kuidas maski kasutada? Kanna õhuke kiht Extreme Lift näomaski puhtale ja kuivale näonahale. Lase toimida 15–20 minutit (ära jäta toodet kauemaks nahale, kuna see sisaldab väga intensiivseid toimeaineid). Puhasta nägu seejärel liege veega

  1. Sügavniisuta nahk pärast kooriva näomaski kasutamist hüaluroonhappe seerumiga!

Soovitame selleks kasutada CNC Power FIVE seerumit, mis on hüaluroonhappeid sisaldavate preparaatide lipulaev. Innovatiivne seerum koos VIIE erineva hüaluroonhappe kombinatsiooniga, biotech-oligosahhariidide ja spetsiaalse niiskuskompleksiga on särava ja noorusliku naha võti. Erinevad hüaluroonhappe molekulaarsused võimaldavad seerumil toimida erinevates naha kihtides.

Madalmolekulaarsed, oligomeersed ja liposomaalsed kapseldatud hüaluroonhapped tõstavad kortsupõhja, niisutavad sügavuti. Kõrge molekulaarmassiga hüaluroonhape varustab naha pindmisi kihte maksimaalse niisutusega. Ristseotud hüaluroonhape täidab optiliselt naha pindmised kortsud ja joonekesed silmnähtavalt.

Kuidas seerumit kasutada? Kanna seerum õhtul pärast Extreme Lift Maski kasutamist nahale ja lase imenduda.

  1. Hommikul kanna puhtale nahale taas CNC Power FIVE seerumit ning seejärel, kui seerum on imendunud, kanna nahale CNC Power Lift päevakreem.

Power Lift Cream on kiire efektiga pinguldav ja nahka värskendav päevakreem. Kui tunned hommikul peeglisse vaadates, et nahk on väsinud ja puudu on särtsust, siis on Power Lift kreem just see, mida peaksid kasutama. Sisaldab erilisi peptide, mis pinguldavad nahka ja annavad nahale värske ning puhanud ilme.

Sinu nahk on särav ning värske ja oled koosolekuks valmis 🙂

Proviisor Merilin Kiis

Olen lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna proviisorõppe erialal ning töötanud nii apteegis proviisorina, ravimite müügiga tegelevates ettevõtetes kui ka 7 aastat meditsiiniõdede ja ämmaemandate ravimiõpetuse õppejõuna Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis. Meditsiin on olnud mulle alati südamelähedane. Erilist huvi olen tundnud nahahoolduse ja esteetilise meditsiini vastu, millega olen olnud seotud enam kui 14 aastat. Usun, et oma naha eest hoolitsemine, sellele tähelepanu pööramine on hoolsuse ja endast lugupidamise üks osa.
Teadmine, et ainult kvaliteetsed, aktiivseid koostisosi omavad nahahooldused ja toimingud ning eeskujulik koduhoolduse rakendamine annavad ootuspäraseid tulemusi, motiveerib mind iga päev antud valdkonnas töötama. Tõeline rõõm on näha sära klientide silmis, kui nad on avastanud selle, kui lihtne võib olla tegelikult efektiivsete tulemuste ja kauni naha saavutamine.

Salongipood.ee

Toodete kiirlingid:

CNC Extreme Lift Mask – intensiivselt pinguldav ja taastav mask, 30 ml

 

CNC Aesthetic World Power Hyaluron FIVE – tugevatoimeline vananemisvastane nahka elustav seerum , 30 ml

 

CNC Power Lift Cream – kiire efektiga pinguldav näokreem, 15 ml