Babor Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser – ensüümkoorija, 40 g

Toote hind:
29.95

2-in-1 ensüümipõhine puhastus- ja koorimispulber. Kõikidele nahatüüpidele sobiv peen puhastus- ja koorimispulber, millel on tänu ensüümidele keratolüütiline toime. Eemaldab eriti tõhusalt mustuseosakesed, liigse rasu ja surnud naharakud.

Kõikidele nahatüüpidele sobiv peen puhastus- ja koorimispulber, millel on tänu ensüümidele keratolüütiline toime. Eemaldab eriti tõhusalt mustuseosakesed, liigse rasu ja surnud naharakud.

2-in-1 pulber puhastab ja koorib üheaegselt. Tänu ensüümide keratolüütilisele toimele eemaldatakse efektiivselt surnud naharakud, mustus ja rasu. Õrn kooriv toime elavdab nahka. Õli-rõikapuu seemnete valguekstrakt kaitseb nahka linnakeskkonna negatiivsete mõjude eest. Sisalduv C-vitamiin muudab naha säravaks.

Puhastab poorid sügavuti, annab sametpehme naha ja terve jume.

Aktiivained: Moringa seemnete valguekstrakt, Papaia ensüümid (papaiin), C.vitamiin

Kasutamine: kasutage puhastamiseks üks kord päevas. Pange veidi puudrit peopesale ja segage sooja veega õrnalt vahuks. Kandke vaht näo, kaela ja dekoltee kuivale nahale. Vältige limaskesti ning suu- ja silmapiirkonda. Niisutage sõrmeotsi jaheda veega ja kandke vaht ringjate liigutustega nahale. Loputage põhjalikult rohke sooja veega.

Alternatiivina ning tundliku või kuiva naha puhul kasutage seda õrna koorijana üks või kaks korda nädalas.

Võib kasutada ka kehakoorijana üks kuni kaks korda nädalas. Selleks segage pulber peopesas vahuks, kandke see niiskele nahale ja masseerige ringjate liigutustega hoolikalt sisse. Vältige limaskestadele sattumist. Loputage seejärel põhjalikult rohke sooja veega. Vältige silmi, limaskesti ja suuümbruse piirkonda. Ärge hingake pulbrit sisse.

Koostis:

SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CELLULOSE, MALTO-DEXTRIN, KAOLIN, AQUA/WATER/EAU, XANTHAN GUM, ASCORBIC ACID, PAPAIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, SUBTILISIN, LIPASE.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Babor Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser – ensüümkoorija, 40 g”