Eucerin DermoCapillaire Calming Urea Shampoo – niisutav, sügelusvastane šampoon, 250 ml

Toote hind:
20.95

Eucerin DermoCapillaire Calming Urea Shampoo on õrn šampoon, mis on spetsiaalselt loodud neile, kes kannatavad kuiva ja sügeleva peanaha käes. Selle koostisel pole mitte ainult võimsaid niisutavaid omadused, vaid see on rikas ka rahustavate koostisosade poolest. Piimhappe ja uureaga sisaldus võimaldab tootel peanahka sügavuti niisutada ja koorida, vähendades nii kuivust kui ka ebamugavustunnet.

Eucerin DermoCapillaire Calming Urea Shampoo on õrn šampoon, mis on spetsiaalselt loodud neile, kes kannatavad kuiva ja sügeleva peanaha käes. Selle koostisel pole mitte ainult võimsaid niisutavaid omadused, vaid see on rikas ka rahustavate koostisosade poolest. Piimhappe ja uureaga sisaldus võimaldab tootel peanahka sügavuti niisutada ja koorida, vähendades nii kuivust kui ka ebamugavustunnet. Lisaks rikastatud polidokanooliga, lokaalanesteetikumi ja sügelusevastase ainega, võib see šampoon suurepäraselt rahustada peanahka ja leevendada selliseid ebamugavustunde märke nagu sügelus ja kihelus. Seega on see šampoon võimeline mitte ainult niisutama peanahka, vaid leevendama ka ebamugavustunde märke, niisutades ja rahustades peanahka. Puhastades juukseid õrnalt ilma kuivatamata, sobib see šampoon igapäevaseks kasutamiseks ning neile, kes kannatavad atoopilise dermatiidi ja psoriaasi all. Niiskusekadu vähendav ja peanahka rahustav õrn šampoon annab juustele ka meeldiva pehmuse ja terve läike.

Peamised eelised: puhastab õrnalt juukseid ja peanahka ilma kuivatamata, niisutab ja koorib peanahka, vähendades nii kuivust kui ka ebamugavustunnet, leevendab sügelust ja kipitustunnet rahustades peanahka, annab juustele meeldiva pehmuse ja terve läike, sobib igapäevaseks kasutamiseks, sobib atoopilise dermatiidi ja psoriaasi korral. Koostis ei sisalda alkoholi, lõhnaaineid, parabeene, silikoone.

Aktiivained:

Piimhape: ei paku mitte ainult niisutavat, vaid ka pehmendavat toimet.

Polidokanool: lokaalanesteetikum ja sügelemisvastane aine, leevendab selliseid ebamugavustunde märke nagu sügelus ja kipitus. Rahustab peanahka.

Uurea: niisutab ja koorib peanahka. Vähendab kuivust ja ebamugavustunnet.

Näidustused: kuiv peanahk, sügelev peanahk, psoriaatiline peanahk.

Vanus: 3+

Juuksetüüp: kõik juuksetüübid.

Kasutamine: kandke Eucerin DermoCapillaire rahustav šampoon märgadele juustele ja peanahale ning masseerige õrnalt. Laske leotage ja seejärel loputage hoolikalt. Sobib sagedaseks kasutamiseks, vajadusel võite seda šampooni kasutada iga päev.

Koostis:

AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, UREA, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, COCO-GLUCOSIDE, LAURETH-9, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, GLYCERYL OLEATE, PANTHENOL, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM BENZOATE, SODIUM SALICYLATE, SODIUM CHLORIDE.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Eucerin DermoCapillaire Calming Urea Shampoo – niisutav, sügelusvastane šampoon, 250 ml”