Näopuhastuspiim – enam, kui lihtsalt puhastustoode

Nahahoolduse rutiin on äärmiselt oluline, et hoida nahk terve ja säravana. Nahahooldusrežiimi esimene põhireegel on nägu põhjalikult puhastada. Kuna nahk puutub igapäevaselt kokku karmide UV-kiirte, saaste ja jumestusega, siis tuleb sellele etapile olulist tähelepanu pöörata. Millisest tootest aga alustada, et luua endale sobiv hooldusrutiin?

Igal nahatüübil on omad kindlad vajadused, mis ei pruugi omavahel ühtida. Ühise nahatüübipõhise sobiva hooldustootena võib välja tuua aga näopuhastuspiima, millest võiks hooldusrutiini kujundamisel alati alustada. Eriti hästi sobib näopuhastuspiim hooldustootena talvel.

Näopuhastuspiima kasulikud toimed

Näopuhastuspiim sobib suurepäraselt hooldusrutiini, kui on igapäevaselt vajalik eemaldada nahalt jumestus. Näopiim on vedel emulsioon, mis sulandub ideaalselt jumestusega ja muudab meigieemalduse efektiivseks. Kergelt puhastuvad nahapoorid, mis omakorda väldib mustpeade teket. Eeskujulikult puhastatud nahk võtab vastu kõiki nahapinnale kantavaid aktiivaineid oluliselt paremini. Samuti kinnitub paremini pealekantav make-up.

Lisaks suurepärastele puhastusomadustele hooldab ja toidab näopiim nahka ja sobib seega ideaalseks puhastustooteks sügisel ja talvel, kui ilmastikutingumused kipuvad nahka ärritama. Näopiim ei kuivata nahka ja muudab puhastuse järel naha siidiselt pehmeks ning siledaks. Naha kaitsebarjäär muutub tugevamaks ja see väldib niiskuskadu nahast.

Kuidas näopuhastuspiima kasutada?

  • Puhasta nahka näopuhastuspiimaga hommikul ja õhtul. Hommikul eemaldab näopiim nahalt surnud naharakud ja rasu. Õhtul kasuta näopiima jumestuse ja üldise saaste eemaldamiseks nahalt.
  • Kanna näopiim sõrmede abil ringjate liigutustega veega niisutatud nahale. Töötle ringjate liigutustega kogu nahk. Väldi toote sattumist silma. Silmameigi eemaldamiseks kasuta mitsellaarset vett või spetsiaalset silmameigieemaldajat.
  • Loputa nahk leige veega väga korralikult. Tugeva jumestuse puhul korda toimingut.
  • Pärast naha hoolikat loputamist toniseeri nahk näotoonikuga.

Gerda Paabut

Kosmeetik
BS Medical Aesthetics

Ilumaailmaga tegi Gerda algust juba 8 aastat tagasi minnes õppima kosmeetikuks Tallinnasse Eesti Esimesse Erakosmeetikakooli. Gerda suur huvi naha tervise vastu on olnud pikaajaline ning seetõttu peab ta oma töös väga oluliseks kaalutletud protseduuride ja aktiivainete valikut, mis kombinatsioonis kliendi teadliku koduhooldusega annab alati häid tulemusi.

Gerda peab äärmiselt oluliseks enesetäiendamist ja väljakutset muuta oma nahaga sõbraks ka kõige nõudlikum klient.

 

Tootesoovitused:

 

Guinot Lait Hydra Beaute – näopiim kuivale nahale, 200 ml

Puhastuspiim eemaldab nahalt meigi ja mustuse, niisutab kuiva nahka, jättes selle siidiselt siledaks ja pehmeks. Viigimarjaekstrakt niisutab, koorib õrnalt ja moodustab nahale õhkõrna kaitsva kihi. Karitool toidab, pehmendab, silub ja restruktureerib nahka.

 

Guinot Gel de Lait Demaquillant Eclaircissant – nahatooni ühtlustav puhastuspiim, 200 ml

Geeljas puhastuspiim jume ühtlustavate aktiivaientega – pigmentatsiooniprobleemidega nahale.

Puhastusvahendi koostis on välja töötatud selleks, et meiki eemaldada kiirelt ja efektiivselt. Sellel värskendaval geel-piimal on kerge tekstuur ning pehme, mitte rasvane koostis.

 

Annemarie Börlind Rosentau Cleansing Milk – puhastuspiim roosiveega, 150 ml

Kuivale nahale, mis vajab kaitsmist. Õrnad pindaktiivsed ained eemaldavad tõhusalt meigi ja mustuse nii näolt, kaelalt kui ka dekolteelt. Nahk jääb värske ja on optimaalselt ettevalmistatud edasiseks nahahoolduseks. Harmoniseeriv roosilõhn.

Mary Cohr Soothing Cleansing Milk – rahustava toimega puhastuspiim, 200 ml

Puhastuspiim, mis õrnalt eemaldab meigi ja ebapuhtused. Pehmendab nahka ja annab mugavustunde. Nahk on siidiselt pehme ning ühtlane.

Valge orhidee ekstrakt niisutab, pehmendab ja rahustab nahka. Sheaõli omab sügavpuhastavat toimet. Kasulikud rasvhapped toidavad nahka ning taastavad vajaliku hüdrolipiidkihi.

 

 

BDR Re-Move Ultra Cleanser – sügavpuhastav puhastuspiim, 100 ml

Unikaalse sügavpuhastava toimega, muudab nahapinna ühtlasemaks, annab elujõulisema ja värskema välimuse. Rahustab nahka, kindlustab vajaliku niiskuse ja toetab nahafunktsioone.

Repêchage T-Zone Cleansing Complex – puhastuspiim, 200 ml

Täiendatud naistepuna ning rohelise ja valge tee ekstraktidega kombineeritud naha puhastamiseks, toniseerimiseks ja niisutamiseks. Õrn kreemine puhastaja eemaldab efektiivselt meigi ja mustuse, jättes naha puhtaks, kuid mitte kuivaks.

Biodroga Milky Cleanser – puhastav näopiim, 200ml

Kerge koostisega näopuhastuspiim puhastab nahka põhjalikult, eemaldades tõhusalt mustuse ja jumestuse. Pantenool kiirendab naharakkude uuenemist, rahustades samaaegsel nahka ning taastades naha loomuliku pH-taseme. Pärast puhastust on nahk pehme ja värske.