Näomassaaž – lõõgastab, leevendab stressi ning on asendamatu ilurituaal!

Näomassaaž on väga populaarne iluprotseduur, et aeglustada vananemisprotsesse ja saavutada nooruslikuma väljanägemisega näonahk. Näomassaaž on sama oluline ja kasulik kui kehamassaaž. Kindlasti ei ole see mitte ainult lõõgastav protseduur, vaid oluline toiming nooruslikuma ja pinguldatud näonaha saavutamiseks.

Oluline märksõna on järjepidevus. Loo näomassaažist iganädalane lõõgastav rituaal, mis maandab stressi, aitab ära hoida naha lõtvuse arengut ning taastab noorusliku särava ning pinguldatud ilme.

Näomassaaži kasulikud toimed:

  • Taastab naha toonuse

Vanemaks saades kaotab nahk elastsuse. Elastsuse kaotus on naha lõtvumise peamiseid põhjuseid. Näomassaaži peetakse oluliseks toiminguks, et saavutada pinguldatud ja nooruslikult elastne näoovaal. Näomassaaž säilitab naha elastsust ja hoiab ära enneaegse vananemise ja sellega kaasneva kardetud topeltlõua tekke.

  • Takistab miimikakortsude teket ja silub olemasolevaid kortsukesi

Regulaarne näomassaaž aitab taandada enneaegseid vananemisilminguid. Paraneb naha verevarustus ning ainevahetus, tõuseb kollageeni ja elastiini süntees, paraneb rakkude regeneratsioon. Kõik loetud positiivsed efektid võitlevad kortsukeste, lõtvumise, pigmentatsioonihäiretega.

  • Taandab silmaümbruse turseid

Tihti põhjustavad stress, unepuudus, vale toitumine ja veepeetus turseid ning tumedaid ringe silmade ümbrusesse. Näomassaaž parandab lümfiringet ja taandab turseid silmaümbruses.

  • Taastab särava jume

Tänu näomassaažile paraneb nahas mikrovereringe, mis tagab hapnikuvoolu ja toitainete parema liikumise. Nahale tekib eriline „glow“ ja nahk näib terve ja klaar. Lisaboonusena imenduvad nahahooldustoodetes olevad aktiivained paremini ja on seega oluliselt tõhusamad kui muidu.

  • Lõõgastab ning leevendab stressi

Stress on tegur, mis muudab naha väsinuks ning toob välja näol enneaegsed vananemisilmingud. Näomassaaži teeb eriliseks see, et see toimib terapeutiliselt nii kehale, vaimule kui ka hingele. Käte puudutused näol vabastavad suures hulgas endorfiine ehk heaoluhormoone, mis tekitavad rahulolutunnet ning maandavad stressi.

Massaažiteraapia on iidne ravivorm. Näomassaaži teostamiseks kasutatakse spetsiaalseid massaažikreeme, mis lõõgastavad, mõjuvad aroomiteraapiliselt ning hoiavad ära naha liigse hõõrdumise. Massaaž koos dekolteehooldusega kestab tavapäraselt umbes 30 minutit. Selleks, et saada massaažist kauakestev efekt, on soovituslik läbi teha kuur 15-20 massaaži 1-2x nädalas.

Gerda Paabut

Kosmeetik
BS Medical Aesthetics

Ilumaailmaga tegi Gerda algust juba 8 aastat tagasi minnes õppima kosmeetikuks Tallinnasse Eesti Esimesse Erakosmeetikakooli. Gerda suur huvi naha tervise vastu on olnud pikaajaline ning seetõttu peab ta oma töös väga oluliseks kaalutletud protseduuride ja aktiivainete valikut, mis kombinatsioonis kliendi teadliku koduhooldusega annab alati häid tulemusi.

Gerda peab äärmiselt oluliseks enesetäiendamist ja väljakutset muuta oma nahaga sõbraks ka kõige nõudlikum klient.