Mida teha kodus karantiinis 14 päeva jooksul?

Mida teha kodus karantiinis 14 päeva jooksul? Võta aega iseendale ja hoolitse oma naha eest! Koori, tee maske ning poputa oma nahka parimal võimalikul viisil.

Telli tooted mugavalt Salongipoe veebipoest ja alusta juba täna.

Selleks, et kõik aktiivained seerumites ja näokreemides paremini imenduksid, oleks mõistik nahka rutiinselt koorida. Näonaha koorimine eemadab nahalt pindmised surnud naharakud ja loob suurepärased tingimused toimeainete liikumiseks nahka.

Lisaks eelnevake muudab koorimine näonaha säravaks ja jume klaariks ning terveks. Vali oma meelele ja nahatüübile sobiv koorija. Loe meie blogist näokoorijate kohta lähemalt: https://salongipood.ee/2019/08/31/mida-peaksid-teadma-naonaha-koorimisest-ja-koorijatest/

Koorimise järgselt võiks nahka hellitada näomaskiga. Näomask hooldab koorimise järgselt nahka sügavuti. Loob hea kontakti nahapinna ja pooridega, mis soodustab tänu oklusiivse kihi tekkele toimeainete imendumist. Annab sära, muudab naha säravaks ja klaariks.

Milliseid aktiivaineid peaks mask sisaldama?

Kuiv ja dehüdreeritud nahk: hüaluroonhape

Kuiv, ärritunud, punetav nahk: rutiin, aaloe, bisabolool, pantenool

Peened kortsukesed ja vananev nahk: antioksüdandid nagu vitamiin C, vitamiin E

Akne ja probleemne näonahk: glükoolhape, salitsüülhape, niatsiinamiid, valge savi, aktiveeritud süsi, hõbe

Ebaühtlane jume ja pigmendilaigud: vitamiin C, arbutin, argireliin

Millised on meie klientide lemmikmaskid?

CLINICCARE EGF PURE MASK SOBIB IDEAALSELT NII PROBLEEMSELE NAHALE KUI KA NIISKUSVAESELE NAHALE

Cliniccare EGF Pure Mask – nahka intensiivselt rahustav näomask, 35 g

 

CNC MICROSILVER CREAM MASK ON IDEAALNE PÕLETIKUNÄHTUDEGA (DERMATIIT, AKNE) NAHALE

CNC MicroSilver BG™ Cream Mask – põletikuvastase toimega mask, 50 ml

GUINOT MASQUE REVELATEUER LUMIERE ANNAB NAHALE SÄRA JA ÜHTLUSTAB NAHATOONI.                      TÕELINE VITAMIIN C KOKTEIL SINU NAHALE

Guinot Masque Revelateur Lumiere – nahka kirgastav kangasmask, 7×40 ml

PHFORMULA VITA C MASK ANNAB NAHALE TAGASI SÄRA JA ÜHTLUSTAB NAHATOONI

pHformula Vita C Mask – näonahka ergutav mask, 50 ml

RENOPHASE RENEWPEEL MASQUE ON SUUREPÄRASE KOORIVA TOIMEGA NÄOMASK

Renophase Renewpeel Masque – nahka uuendav ja kooriv glükoolhappega mask, 50 ml

 

 

Näomaski kasutamise järgselt kanna nahale seerum. Seerumid on väga rikkalikud aktiivainete poolest ja omavad sügavat turgutavat efekti. Seerumile peaks järgnema sobiva näokreemi kandmine nahale.

 

Vali oma lemmikmask: https://salongipood.ee/tootekategooria/leia-toode-kategooria-jargi/naomaskid/

Proviisor Merilin Kiis

Olen lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna proviisorõppe erialal ning töötanud nii apteegis proviisorina, ravimite müügiga tegelevates ettevõtetes kui ka 7 aastat meditsiiniõdede ja ämmaemandate ravimiõpetuse õppejõuna Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis. Meditsiin on olnud mulle alati südamelähedane. Erilist huvi olen tundnud nahahoolduse ja esteetilise meditsiini vastu, millega olen olnud seotud enam kui 14 aastat. Usun, et oma naha eest hoolitsemine, sellele tähelepanu pööramine on hoolsuse ja endast lugupidamise üks osa.
Teadmine, et ainult kvaliteetsed, aktiivseid koostisosi omavad nahahooldused ja toimingud ning eeskujulik koduhoolduse rakendamine annavad ootuspäraseid tulemusi, motiveerib mind iga päev antud valdkonnas töötama. Tõeline rõõm on näha sära klientide silmis, kui nad on avastanud selle, kui lihtne võib olla tegelikult efektiivsete tulemuste ja kauni naha saavutamine.

Salongipood.ee