10 (1)10 (1)

Annemarie Börlind Regeneration Blossom Dew Gel – geel-toonik, 150 ml

Toote hind:
34.95

Laos

Niisuta Niisutav geel-toonik rahustab õrnalt nahaärritusi ja muudab naha märkimisväärselt siledamaks ja puhtamaks! Sobib suurepäraselt ka näiteks meestele habemeajamisjärgseks geeliks. Imeb sisse ja vabastab suurel hulgal niiskust. Tänu oma aktiivsetele koostisosadele on kergelt antiseptiline ja kudesid kokkutõmbav ning rahustab nahaärritusi – samal ajal niisutab intensiivselt nahka ja annab sellele pikalt kestva värskuse.

Niisutav geel-toonik rahustab õrnalt nahaärritusi ja muudab naha märkimisväärselt siledamaks ja puhtamaks! Sobib suurepäraselt ka näiteks meestele habemeajamisjärgseks geeliks.

Geeltoonik ja niisutaja ühes tootes, mis on hüdrofiilsetel (veelembestel) kolloididel põhinev.

Imeb sisse ja vabastab suurel hulgal niiskust. Tänu oma aktiivsetele koostisosadele on kergelt antiseptiline ja kudesid kokkutõmbav ning rahustab nahaärritusi – samal ajal niisutab intensiivselt nahka ja annab sellele pikalt kestva värskuse.

Bio – kompleks kiirendab rakkude uuenemisprotsessi, salvei ja kummel omab rahustavat toimet nahaärritusele, nõiapähklipuu ekstraktil kudesid kokkutõmbav ja rahustav omadus, roosivesi kergelt antiseptiline ja nahka tugevdav, naistepuna omab kudesid kokkutõmbavaid omadusi ja toetab nende taaselustumist, ahtalehine siilikübara ekstrakt tugevdab naha enda vastupanuvõimet.

Sobib suurepäraselt ka meestele õrnaks ja värskendavaks geeliks peale habemeajamist.

Aktiivained: siilikübara ekstrakt, pantenool, aloe vera, nõiapuu ekstrakt, saialille ekstrakt, kummeliekstrakt, Damaskuse roosivesi.

Kasutamine: kanda sõrmeotstega eelnevalt puhastatud näo-, kaela- ja dekoltee piirkonnale, lasta imenduda ja seejärel kanda silma- ja näokreem.

Koostis:

AQUA [WATER], ALCOHOL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, XANTHAN GUM, BETAINE, AROMA [FRAGRANCE], PANTHENOL, ALLANTOIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERYL CAPRYLATE, ECHINACEA ANGUSTIFOLIA EXTRACT, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, HAMAMELIS VIRGINIANA EXTRACT [WITCH HAZEL], CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, COUMARIN, HYPERICUM PERFORATUM EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT [SAGE], CHAMOMILLA RECUTITA FLOWER EXTRACT [MATRICARIA], LINALOOL, ROSA DAMASCENA FLOWER DISTILLATE, AMYL CINNAMAL, LAURYL LACTATE, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, EUGENOL, CETYL PALMITATE, PANTHENYL ETHYL ETHER, PHYTANTRIOL, BISABOLOL, PYRIDOXINE TRIPALMITATE, ASCORBYL PALMITATE

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Annemarie Börlind Regeneration Blossom Dew Gel – geel-toonik, 150 ml”