babe-15_-vitamin-c-antiox-serum-30mlbabe-15_-vitamin-c-antiox-serum-30ml

Babé 15% Vitamin C Antiox Serum – sära taastav näoseerum, 30 ml

Toote hind:
42.95

Babé Antiox 15% C-vitamiini seerumil on antioksüdantne koostis, mis on loodud naha kaitsmiseks ja taaselustamiseks. Seerum sisaldab mitmeid antioksüdante, pakub kaitset oksüdatiivse stressi ja keskkonnategurite, nagu saaste, IR-kiirgus ja sinine valgus, eest

Babé Antiox 15% C-vitamiini seerumil on antioksüdantne koostis, mis on loodud naha kaitsmiseks ja taaselustamiseks. Seerum sisaldab mitmeid antioksüdante, pakub kaitset oksüdatiivse stressi ja keskkonnategurite, nagu saaste, IR-kiirgus ja sinine valgus, eest. Ühest küljest sisaldab see 15% kontsentratsioonis stabiliseeritud C-vitamiini, kapseldatud feruulhapet ja karnosiini, et pakkuda antioksüdante. Teisest küljest sisaldab valem prebiootikume ja hüaluroonhapet, et toetada tervet nahabarjääri ja niisutust. Veelgi enam, selle seerumi võime võidelda fotovananemise vastu, muutes samal ajal nahatooni heledamaks ja ühtlustavaks, muudab selle suurepäraseks lisandiks teie nahahooldusrežiimile.

Seerumi mitterasvane, kiiresti imenduv tekstuur tagab meeldiva kasutuskogemuse, jättes nahale niisutatud tunde. Seerum mitte ainult ei elusta nahka, vaid pakub ka olulist kaitset ja niisutust, muutes selle igapäevase nahahoolduse asendamatuks osaks kõigile, kes soovivad säilitada terve ja särava jume.

Aktiivained:

15% stabiliseeritud C-vitamiin on tuntud antioksüdant, mis võitleb vabade radikaalidega, et vältida oksüdatiivset stressi. Lisaks suurendab see kollageeni tootmist ja on sära andva toimega. Võitleb vananemismärkidega, ühtlustab jumet ja nahatooni.

0,5% Prebiootikum toetab naha mikrobioomi, mis on oluline terve nahabarjääri ja naha kaitsmise jaoks agressioonide eest.

0,2% karnosiinil on antioksüdantsed omadused, mis kaitseb vabade radikaalide eest keskkonnategurite, näiteks infrapunakiirguse, nähtava valguse või saaste eest. Lisaks takistab see glükatsiooni, mis on seotud naha vananemisega, ja parandab naha hüdratatsiooni.

0,1% feruliinhape on antioksüdant, mis neutraliseerib vabu radikaale keskkonnamõjudest, aidates ära hoida oksüdatiivseid kahjustusi.

0,1% hüaluroonhappel on võime säilitada vett, mis muudab selle suurepäraseks niisutavaks aineks, aidates seega hoida nahka pringi ja hüdreeritud.

Kasutamine: kandke 3–4 tilka Babé Antiox 15% C-vitamiini seerumit puhtale ja kuivale näo-, kaela- ja dekoltee nahale.

Koostis:

AQUA,3-O-ETHYL ASCORBIC ACID,PROPYLENE GLYCOL,PROPANEDIOL,CITRIC ACID,FERULIC ACID,CARNOSINE,SAPONARIA OFFICINALIS LEAF/ROOT EXTRACT,SODIUM HYALURONATE,GLYCERIN,DIMETHICONE,SODIUM CITRATE,INULIN,PPG-26-BUTETH-26,SODIUM BENZOATE,POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6,SODIUM METABISULFITE,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,POTASSIUM SORBATE,POLYSILICONE-11,TETRAHEXYLDECYL ASCORBATE,XANTHAN GUM,ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE,PHOSPHOLIPIDS,BUTYLENE GLYCOL,POLYGLYCERYL-10 LAURATE,CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,DECYL GLUCOSIDE,CAPRYLYL GLYCOL,HEXYLENE GLYCOL,PARFUM,PHENOXYETHANOL

 

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Babé 15% Vitamin C Antiox Serum – sära taastav näoseerum, 30 ml”