109cdc771451a6b44ef2b71c52fc109cdc771451a6b44ef2b71c52fc

Mary Cohr Anti Dark Spot Youth Serum – nahatooni ühtlustav vananemisvastane seerum, 23,5 ml

Toote hind:
99.95

MARY COHR PARIS TOOTED ON PROFESSIONAALSED DERMATOLOOGILISED TOOTED, MIS ON MÜÜGIL MEIE ILUKLIINIKUS BS MEDICAL AESTHETICS (www.bsmedical.ee; info@bsmedical.ee.)

14 päevane intensiivhooldus naha nähtavaks noorendamiseks ja pigmendilaikude vähendamiseks. See vähendab tumedate laikude teket ja noorendab nahka nähtavalt vähendades samal ajal ka uue teket. Jäta hüvasti tumedate laikudega ja oota säravalt ühtlast jumet!

Tumedad laigud on taandunud ja heledamad. Uute laikude tekkimine on pärsitud.  Jume on särav ja nahatoon on ühtlasem. Nahk on sile ja näib nooruslikum.

Aktiivained:
Cellular Life Concentrate: stimuleerib rakkude uuenemist, et anda nahale nooruslikum välimus.

Vitamiin C : helendab tumedaid laike ja eemaldab tuhmid ning pigmenteerunud surnud rakud, et taastada naha jume ja sära. Lisaks stimuleerib kollageeni sünteesi ning kaitseb nahka oma antioksüdantse toimega.

Melanoxyl: aitab vähendada melaniini esialgset esinemist nahas, et vähendada olemasolevaid tumedaid laike. Aeglustab melaniini tootmist, et piirata uute pigmentide teket.

Fütiinhape: eemaldab tuhmid ja pigmenteerunud surnud rakud ning valgendab tumedaid laike ja parandab naha tekstuuri siludes nahka.

Kasutamine: eemaldage puhta C-vitamiini ampull kotikesest ja murdke ülemine ampulli ots ning valage ampulli sisu seerumi pudelisse. Loksutage pudelit jõuliselt ja hoolikalt. Peale naha hoolikat puhastamist, kanna seerum nahale hommikuti ja õhtuti enne oma igapäevast näokreemi. Väldi silmaümbrust. Kasuta seerum 14 päeva jooksul ära!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Mary Cohr Anti Dark Spot Youth Serum – nahatooni ühtlustav vananemisvastane seerum, 23,5 ml”