PCA_SKIN_Rejuvenating_SerumPCA_SKIN_Rejuvenating_Serum

PCA Skin Rejuvenating Serum – noorendav näoseerum, 30 ml

Toote hind:
124.95

PCA Skin Rejuvenating Serum on noorendav näoseerum, mis vähendab oksüdatiivse stressi mõju nahale ja hoiab ära kollageeni ning elastiini kiudude lagunemise, hoides naha noorusliku ja terve.

PCA Skin Rejuvenating Serum on noorendav näoseerum, mis vähendab oksüdatiivse stressi mõju nahale ja hoiab ära kollageeni ning elastiini kiudude lagunemise, hoides naha noorusliku ja terve.

Aktiivained:

Epidermise kasvufaktor (EGF)  vähendab joonte ja kortsude teket.

Greip, sireli tüvirakkude ekstraktid ja epigalokatehhiingallaat (EGCG) on võimsad antioksüdandid, mis kaitsevad naharakke kahjustuste eest.

Bisabolool on kummelist saadav aktiivaine, mis leevendab põletikku, rahustab nahka.

Epigalokatehhiinigallaat (EGCG) on rohelisest teest saadud antioksüdant.

Kasutamine: kandke paar tilka noorendavat PCA Skin Rejuvenating Serum seerumit puhtale ja niiskele nahale, jaotage ühtlaselt ja laske imenduda. Seejärel kandke nahale päeval päikesekaitsekreem ja öösel oma nahatüübile niisutav hoolduskreem. Mõeldud igapäevaseks kasutamiseks hommikul ja/või õhtul.

Koostis:

Water, Alcohol Denat., Glycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Gluconolactone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Bisabolol, Isomalt, Sodium Benzoate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Tocopherol, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Glutathione, Squalane, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Phospholipids, Tropolone, Tocotrienols, Camellia Sinensis Leaf Extract, Epigallocatechin Gallate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Fructose, Glycine, Niacinamide, Urea, Inositol, Lecithin, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Cell Extract, sh-Oligopeptide-1

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “PCA Skin Rejuvenating Serum – noorendav näoseerum, 30 ml”