63q3rb_australian-gold-spf-lotion-5440273044763q3rb_australian-gold-spf-lotion-54402730447

Australian Gold SPF 50 Lotion – ülitoitev päikesekaitsekreem, 100 ml

Toote hind:
15.95

Australian Gold Ultimate Hydration Lotion päikesekaitsekreem on ideaalne segu nahahoolduse ja päikesekaitse vahel. Tegemist on ülitoitva tootega, mis suudab tõhusalt kaitsta teie nahka päikesekiirguse eest, jättes selle siidiselt pehmeks.

Australian Gold Ultimate Hydration Lotion päikesekaitsekreem on ideaalne segu nahahoolduse ja päikesekaitse vahel. Tegemist on ülitoitva tootega, mis suudab tõhusalt kaitsta teie nahka päikesekiirguse eest, jättes selle siidiselt pehmeks. SPF 50-ga pakub see versioon kaitset UVB- ja UVA-kiirte eest ning sobib suurepäraselt heledale kuni väga heledale nahale, mis päevitub raskelt ja põleb kergesti. Samal ajal keskendub päikesekaitsekreem Australian Gold Moisture Max Lotion ka teie naha niisutamisele. See päikesekaitsekreem, mis on täis mitmeid toitvaid koostisosi, jätab teie naha iga kord elastseks ja siledaks. Sisaldab selliseid komponente nagu Aloe Vera, päevalilleseemneekstrakt ja kakaovõiekstraktid. Nii on see ideaalne päikesekaitse neile, kes otsivad toitvat toimet. Viimaseks, kuid mitte vähemtähtsaks, nagu enamikul Austraalia kullatoodetest, sisaldab see koostis ka looduslike Austraalia koostisosade segu. Need komponendid on võimsad antioksüdandid ja aitavad seega neutraliseerida vabu radikaale. Australian Gold Moisture Max päikesekaitsekreem on veekindla konsistentsiga, mis imendub koheselt nahka.

Aktiivained:

Kakadu ploom (Austraalia päritolu koostisosa) sisaldab ülikõrge C-vitamiini kontsentratsiooni ja seetõttu on sellel võimas antioksüdantne toime. See koostisosa aitab samaaegselt neutraliseerida vabade radikaalide toimet ja kiirendada kollageeni tootmist.

Austraalia puuõli (Austraalia päritolu koostisosa) on samuti tugev antioksüdant.

Aloe Vera niisutab nahka sügavalt, muutes selle pehmeks ja elastseks.

Toitevate koostisosade segu (päevalilleseemneekstraktid, kakaovõiekstraktid ja oliiviõli) pakub nahale niisutust ja pehmust.

Kasutamine: kanna päikesekaitsekreemi Australian Gold Ultimate Hydration Lotion, masseerides rikkalikult näo- ja kehanahale enne päikese käes viibimist. Kandke kaitse tagamiseks sageli uuesti peale, eriti pärast higistamist, veeskäimist või rätikukuivatamist. Vältida silma sattumist.

Koostis:

WATER/​AQUA/​EAU, HOMOSALATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, OCTOCRYLENE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GLYCERIN, POLYETHYLENE, PHENOXYETHANOL, POLYSORBATE 20, LIMONENE, ACRYLATES/​C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CARBOMER, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM HYDROXIDE, DISODIUM EDTA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SORBITAN OLEATE, THEOBROMA CACAO (COCOA) SEED BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, COUMARIN, LINALOOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, CAMELLIA OLEIFERA (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, SODIUM CHLORIDE

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Australian Gold SPF 50 Lotion – ülitoitev päikesekaitsekreem, 100 ml”