of8eps_australian-gold-päiksekaitse-tooted-54402700518of8eps_australian-gold-päiksekaitse-tooted-54402700518

Australian Gold Soothing Aloe After Sun Gel – päevitusjärgne rahustav geel, 237 ml

Toote hind:
20.95

Austraalia rahustavast Aloe After Sun geelist saab teie uus parim sõber, eriti kui tunnete, et teie nahk on päikega liigselt kokku puutunud. Rahustav koostis aitab ärritunud või päikesepõlenud nahka taastuda ja rahustada.

Austraalia rahustavast Aloe After Sun geelist saab teie uus parim sõber, eriti kui tunnete, et teie nahk on päikega liigselt kokku puutunud. Rahustav koostis aitab ärritunud või päikesepõlenud nahka taastuda ja rahustada. Austraalia Gold Soothing After Sun Gel sisaldab ühelt poolt tuntud jahutavat koostisainet Aloe Vera, mis rahustab nahka ja soodustab selle paranemist. Samal ajal aitab rohelise tee olemasolu vähendada vabade radikaalide tootmist. Looduslike niisutajate segu, nagu päevalilleseemneõli ja oliiviõli, pakuvad optimaalset toitmist, tagades, et teie nahk jääb pärast igat kasutamist siledaks ja niisutatuks. Kiire rahustava ja toitva tunde saamiseks lisage see toode päikesejärgsesse hooldusesse. Optimaalsete tulemuste saavutamiseks proovige geeli hoida külmkapis.

Aktiivained:

Aloe Vera on rahustavate omadustega põletikuvastane koostisosa. Samamoodi aitab see komponent nahka parandada, aidates samal ajal kaasa optimaalsele niisutamisele.

Roheline tee vähendab vabade radikaalide tootmist ning toidab ja parandab nahka.

Looduslike niisutajate segu (päevalilleseemned, oliiviõli ja kakaovõi) toidab nahka sügavuti, jättes selle iga kord pehmeks ja niisutatuks.

Kasutamine: kasutage pärast päikese käes viibimist Australian Gold Soothing Aloe After Sun Gel. Kandke rikkalik kogus kogu kehale ja näole, seejärel masseerige õrnalt maksimaalse imendumise saavutamiseks.

Koostis:

Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alcohol Denat, Polysorbate 20, Glycerin, Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Acacia Senegal Flower/Stem Extract, Tocopheryl Acetate, Ascorbic Acid, Fragrance (Parfum), Carbomer, DMDM Hydantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Triethanolamine, Benzophenone-4, Yellow 5, Blue 1

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Australian Gold Soothing Aloe After Sun Gel – päevitusjärgne rahustav geel, 237 ml”