106429oor1969106429oor1969

ACM Sebionex Cleansing Gel – puhastusgeel aknenähtudega nahale, 200 ml

Toote hind:
17.95

Puhastusgeel rasusele nahale puhastab naha õrnalt, ilma selle loomulikku kaitsekihti kahjustamata. Eemaldab rasu ja mustuse, ei ärrita ega kuivata nahka. Ei sisalda seepi.

Puhastusgeel rasusele nahale puhastab naha õrnalt, ilma selle loomulikku kaitsekihti kahjustamata. Eemaldab rasu ja mustuse, ei ärrita ega kuivata nahka. Ei sisalda seepi. Põhilise toimeainena sisaldab ühte AHA-happete hulka kuuluvat ainet – glükoolhapet. Glükoolhape on eriti sobiv vistrikulise naha hoolduseks, sest see koorib kergelt pindmisi nahakihte ja kiirendab uute rakkude paljunemist. Toob esile värskema, siledama ja ühtlasema tooniga naha. Vähendab rasu hulka nahal ja poorides ning komedoonide ja vistrike teket. Suurendab teiste toodete nahka imendumist.

Aktiivained: glükoolhape.

Kasutamine: kanda niiskele nahale, masseerida vahule ning seejärel korralikult loputada.

Koostis:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Glycolate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Glycolic Acid, Ammonia, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), Acetic Acid, Phosphoric Acid, Parfum (Fragrance).

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “ACM Sebionex Cleansing Gel – puhastusgeel aknenähtudega nahale, 200 ml”