256g9v_3662361000401256g9v_3662361000401

SVR Ampoule [C] Anti-Ox Radiance Concentrate – nahatooni ühtlustav seerum, 30 ml

Toote hind:
42.95

SVR Ampoule [C] Anti-Ox Radiance Concentrate on intensiivne C-vitamiini sisaldav naha turgutaja, mis vähendab väsimuse märke, muudab naha heledamaks ja silub kortse.

SVR Ampoule [C] Anti-Ox Radiance Concentrate on intensiivne C-vitamiini sisaldav naha turgutaja, mis vähendab väsimuse märke, muudab naha heledamaks ja silub kortse.

Ülikerge koostis imendub koheselt, et paljastada särav jume. Peamine koostisosa, mis parandab naha üldist jumet, on C-vitamiin. Valem sisaldab suures kontsentratsioonis 20% C-vitamiini, mis parandab oluliselt naha seisundit. Tugeva antioksüdandina soodustab see naha loomulikku kollageeni tootmist, et nahk säiliks nooruslikuna. Lisaks soodustab see jume ühtlustumist, aitab helendada naha pigmentatsiooni ning kaitseb nahka saaste ja muude väliste agressorite eest. Valem on rikastatud ka hüaluroonhappega. Sellel tugeval koostisainel on uskumatu veepidamisvõime, mis tagab intensiivse niisutuse.

Aktiivained:

Etüülaskorbiinhape, C-vitamiini vorm, mitte ainult ei suurenda naha kollageeni tootmist, vaid muudab ka jume ühtlasemaks ja aitab helendada pigmentatsiooni.

Hüaluroonhape kaitseb ja niisutab nahka samal ajal intensiivselt.

Kasutamine: kanda puhtale näonahale. Tilgutada peopessa 4-5 tilka ning kanda õrnalt vajutades näole, kaelale ja dekolteepiirkonnale. Võib kasutada koos seerumiga SVR Ampoule [A] Lift ja / või SVR Ampoule [B3] Hydra. Päikesepaistelisel perioodil kasutada ainult õhtul, päeval aga kasutada päikesekaitsekreemi. Mitte kasutada koos ilutoodetega, mis sisaldavad C-vitamiini.

Koostis:

O-ETHYL ASCORBIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHOXYDIGLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, DIGLYCERIN, XYLITYLGLUCOSIDE, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, EVODIA RUTAECARPA FRUIT EXTRACT, GLYCERYL POLYACRYLATE, METHYL DIISOPROPYL PROPIONAMIDE, POTASSIUM PHOSPHATE, PULLULAN, SERINE, TREHALOSE, ANHYDROXYLITOL, SODIUM HYALURONATE, UREA, XYLITOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, HYDROXYETHYLCELLULOSE, SODIUM CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE)

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “SVR Ampoule [C] Anti-Ox Radiance Concentrate – nahatooni ühtlustav seerum, 30 ml”