elementr_-age-defence---introductory-kit-p1elementr_-age-defence---introductory-kit-p1

Elementrē Age Defence – vananemisvastane hoolduskarp

Toote hind:
41.95

Tutvustav hoolduskarp vananemisilmingutega nahale.

Tutvustav hoolduskarp vananemisilmingutega nahale.

Pakend sisaldab:

AHA Foamer 40ml – 1tk
Revitalizing Serum 30ml – Renewing tk
Lifting Cream 15ml – 1tk
Dry Touch Sun Protection 3ml – 2tk

AHA Foamer

Elementrē AHA Foamer 10% Alpha Hydroxy Acid on õrnalt kooriv, sügavpuhastav ja rasueritust tasakaalustav puhastusvahend. AHA Foamer – 10% Alpha Hydroxy Acid on AHA happe, tsingi, vase ja glütseriiniga puhastusvahend. See kahetoimeline vahtpuhastusvahend jätab naha sügavpuhastuks, siledamaks ja ühtlasemaks. Ideaalne rasusele nahale. Puhastab nahka kuivatamata.

Kooriv ja sügavpuhastav vahtpuhastusvahend. Sisaldab 10% koorivat AHA-hapet ning rasu tasakaalustavat tsinki ja vaske. Ideaalne rasusele nahatüübile.

Aktiivained:

Glükoolhape: nähtav kooriv efekt.

Tsink: aitab kontrollida rasu tootmist, piirab bakterite paljunemist ja leevendab nahapõletikku.

Vask: suurendab kollageeni valke. Vähendab peente joonte ja kortsude väljanägemist

Laske oma nahal alati uue hooldustootega harjuda, lastes sellel kasutuskordade vahel paar päeva puhata.

Kasutamine: kandke ja masseerige 2 kuni 3 pumpa AHA vahustajat näole ja kaelale – vältides silmaümbrust. Laske mõjuda 1 minut. Loputage veega ja kuivatage.

Koostis:

AQUA (WATER), GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM HYDROXIDE, DECYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 20, PROPYLENE GLYCOL, ZINC PCA, COPPER PCA, COCO-GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, GLYCERYL OLEATE, LEVULINIC ACID, CHLORPHENESIN, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE.

Revitalizing Serum

Elementrē Revitalizing Serum on spetsiaalselt loodud naha viimistlemiseks, uuendamiseks ja säravamaks muutmiseks. Kõrge kontsentratsiooniga seerum 0,5% retinooliga aitab vähendada väsimuse märke ja jooni, et nahk oleks elujõuline ja särav. Antioksüdantsed C- ja E-vitamiinid kaitsevad ja aitavad säilitada naha kollageenivõrgustikku. Keramiidid lukustavad naha niiskust, neutraliseerides retinooli klassikaliste mõjude, nagu kuivus ja ärritus. Naha struktuur ja toon on paranenud, vähendades silmapaistvaid jooni.

Rakkude uuendamine ja elustav seerum. Sisaldab 0,5% retinooli. Muudab naha klaarimaks ja ennetab kortsude teket.

Aktiivained:

Retinool: ajendab naha pinnapealseid rakke ümber minema, luues teed uutele rakkude kasvule.

Keramiidid: lukustavad niiskuse nahka, et vältida kuivust ja ärritust.

C- ja E-vitamiinid: on nahka kaitsvad antioksüdandid.

Retinool on aktiivne koostisosa, seega harjutage nahka sellega õrnalt, jättes kasutuskordade vahele paar päeva.

Kasutamine: kasutada 2-3 korda nädalas õhtuti puhastatud nahal.

Koostis:

AQUA (WATER), DIGLYCERIN, TRIDECETH-9, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PANTHENOL, RETINOL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, TOCOPHEROL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ASCORBYL PALMITATE, ALLANTOIN, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHOSPHOLIPIDS, T-BUTYL ALCOHOL, BHA, SODIUM HYDROXIDE, SPHINGOLIPIDS, LECITHIN, GLYCERYL STEARATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, BHT, GLYCERYL OLEATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID

Lifting Cream

Elementrē Lifting Cream niisutab ja annab nahale energiat. Peptiidid käivitavad naharakud kollageeni ja elastiini moodustamiseks, et nahk oleks sile ja pingul.

Lifting Cream on ainulaadne tänu oma kohesele pehmendavale ja niisutavale efektile, mis on kombineeritud nahka sügavama pinguldava toimega, et parandada naha kvaliteeti pikaajaliselt. Nähtavad tulemused vähem kui 4 nädalaga.

Pinguldav 24h kreem. Sisaldab peptiide ja hüaluroonhapet. Pehmendab, annab energiat ja suurendab naha tugevust.

Aktiivained:

Peptiidid: käivitavad naharakud kollageeni ja elastiini moodustamiseks, mille tulemuseks on pingul, rahustav ja niisutatud nahk.

Hüaluroonhape: suurendab naha niiskust ja vähendab peente joonte ja kortsude teket. Rahustab punetust ja dermatiiti.

Kasutamine: kanna näole ja kaelale puhastatud nahale. Võib peale kanda kohe pärast seerumit. Kasutage hommikul ja õhtul.

Koostis:

ELEMENTRĒ 10% FIRMING EYE SERUM – PINGULDAV SILMASEERUM, 15 ML

AQUA (WATER), DECYL OLEATE, GLYCERIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, SILICA, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, C12-16 ALCOHOLS, CETYL ALCOHOL, ISODODECANE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, GLYCERYL STEARATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, PALMITIC ACID, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, BUTYLENE GLYCOL, LEONTOPODIUM ALPINUM FLOWER/LEAF EXTRACT, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, O-CYMEN-5-OL, SODIUM LACTATE, PEG-100 STEARATE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, COCO-GLUCOSIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID

Dry Touch Sun Protection

Elementrē Dry Touch Sun Protection on keemiline päikesekaitsekreem, mis tagab naha tõhusa ja kõrge kaitse SPF 50-ga. Jätab nahale läbipaistva, kerge ja meeldiva tunde ning viimistluse. Glütseriin ja Matmarin loovad optimaalse niiskustasakaalu poolmati viimistluse saavutamiseks kogu päeva vältel. Kasutage ühe tootena muu nahahoolduse peal või meigi all.

Aktiivained:

Glütseriin: suurendab naha niiskust, leevendab kuivust.

Matmarin: vähendab rasu kogunemist. Aitab vähendada oksüdatiivset stressi ja põletikku.

Filtrid: kaitsevad UVA/UVB eest, mis vastutavad fotovananemise ja päikeselaikude eest.

Kasutamine: enne kasutamist loksutage pudelit. Kandke näole ja kaelale. Päikese käes viibides kasutage regulaarselt.

Koostis:

Aqua (Water), Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Diisopropyl Adipate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Silica, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [nano], Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Polymethyl Methacrylate, Pentylene Glycol, Polysorbate 80, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Decyl Glucoside, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, PEG-8 Laurate, Cetyl Alcohol, Citric Acid, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Sodium Salicylate

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Elementrē Age Defence – vananemisvastane hoolduskarp”